Speelgoed van het merk Smartgames

Speel SmartGames waar en wanneer je maar wil, je hebt niet eens een tegenspeler nodig. Maar hoewel je SmartGames alleen kan spelen, is het natuurlijk even leuk om samen naar de oplossing te zoeken. Eenvoudig te leren. Opdrachten zijn verdeeld over 4 of 5 niveaus. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elk spel interessant én leuk. Logische denkspellen, train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. Maar ontdek vooral hoe leuk het is om je hersens te gebruiken!
Eenvoudig op te bergen, smartGames zijn compact en/of kunnen eenvoudig terug in de verpakking of het spelbord zelf opgeborgen worden. Zo kan je ze overal mee naar toe nemen zonder onderdelen te verliezen.
Kwaliteitsspeelgoed, elke SmartGame werd zorgvuldig ontworpen en wordt gemaakt van kwalitatieve materialen die lang meegaan. En met zoveel opdrachten kan je elk spel blijven spelen, telkens opnieuw.
Voor alle leeftijden, er zijn al SmartGames voor kinderen vanaf 3 jaar, maar ook voor tieners én volwassenen. De opdrachten met oplopende moeilijkheidsgraad maken elk spel interessant én leuk, voor zowel beginners als echte puzzel-pro’s.

Educatief - leerspellen

tgjrdoos.jpg

Tangoes Jr.

Smartgames

€ 39,99

tgt100.jpg

Tangoes Starter Multi 1

Smartgames

€ 12,50

Speelvogel cadeaubon

Ben je op zoek naar een cadeautje maar weet je niet goed wat kiezen? Dan is de cadeaubon van de Speelvogel misschien wel iets voor jou!